AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir adamın boğazını kesmek

Kahve falında bir adamın boğazını kesmek

Kahve falında bir adamın boğazını kesmek hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, istediği yola çıkacağına, ibadete ağırlık verileceğine, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, eline büyük paralar geçeceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir adamın boğazını kesmek gördüyseniz:

  • Fiziksel, finansal veya duygusal açıdan kaldırılabileceğinden fazla yük yüklenmeniz veya üzerine gidilen konular önemli sorunlar yaratabilir.

Kahve falında bir adamın boğazını kesmek gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında adamın boğazını kesmek kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine inanılır.

Kahve falında bıçakla boğazı kesmek bir sebeple kendi içine kapanacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bıçakla boğazını kesmek kendine çeki düzen vereceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına inanılır.

Kahve falında bebeğin boğazını kesmek kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, üzülmesine dahi gerek olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının boğazını kesmek asla dert yüzü görmeyeceğine, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına yorulur.

Kahve falında kızının boğazını kesmek evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına rivayet eder.

Kahve falında annenin boğazını kesmek yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir