AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunu boğazını kesmek

Kahve falında çocuğunu boğazını kesmek

Kahve falında çocuğunu boğazını kesmek kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğunu boğazını kesmek gördüyseniz:

  • Yeni bir aşk yaşayabilirsiniz veya birisi size aşık olabilir.

Kahve falında çocuğunun boğazını kesmek güzel bir gelecek sahibi olunacağına, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi çocuğunun boğazını kesmek kendini garantiye alarak harekete edeceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğunu boğazını kesmek kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğun boğazını kesmek sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, tüm keyfinin kaçacağına işarettir.

Kahve falında babasının boğazını kesmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında insan boğazı kesmek ortaklı işlere girileceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızının boğazını kesmek karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini boğazından kesmek çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, fal sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir