AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin boğazını bıçakla kesmek

Kahve falında birinin boğazını bıçakla kesmek

Kahve falında birinin boğazını bıçakla kesmek biraz olsun hafifleyeceğine, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, hastalıklarının biteceğine işarettir.

Kahve falında birinin boğazını bıçakla kesmek gördüyseniz:

  • Mevcut durumda yapılması gereken önemli değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında bıçakla boğaz kesmek iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına delalettir.

Kahve falında birinin boğazını bıçakla kesmek dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bıçakla boğazı kesmek maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında bıçakla boğazını kesmek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına işarettir.

Kahve falında boğazdan bıçaklanmak iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boğazına bıçak dayandığını görmek rızkın genişleyeceğine, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında birinin boğazına bıçak dayamak işlerinin artacağına, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boğazına bıçak saplanmak nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, yaşamını daha iyi planlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir