AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin boğazını kesmek

Kahve falında annenin boğazını kesmek

Kahve falında annenin boğazını kesmek aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, sorunlu bir döneme gireceğine, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, iyi zamanlar geçireceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında annenin boğazını kesmek gördüyseniz:

  • Yapacağınız bir yol ya da seyahat bir problemin çözümünde etkili olabilir.

Kahve falında annenin boğazını kesmek aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annesinin boğazını kesmek eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, şan şöhret kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında adam boğazını kesmek kalp kırıklığı olacağına, çevreye karşı itibarın artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bıçakla boğaz kesmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına inanılır.

Kahve falında birini boğazından kesmek aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bıçakla boğazı kesmek çok büyük mutluluk yaşanacağına, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına rivayet eder.

Kahve falında adamın boğazını kesmek çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında insanın boğazını kesmek kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, rahata ve kolaylığa kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir