AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kişinin boğazını kesmek

Kahve falında bir kişinin boğazını kesmek

Kahve falında bir kişinin boğazını kesmek karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, feraha ereceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir kişinin boğazını kesmek gördüyseniz:

  • Doğru kişilerle karşılaşabilir, doğru yöntemleri bulabilir veya doğru ürünlerle tanışabilirsiniz.

Kahve falında bir kişinin boğazını kesmek günbegün kötüleşeceğine, kişinin kötü günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında bir kadının boğazını kesmek iş sahibi olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında çocuğun boğazını kesmek bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında bebeğin boğazını kesmek hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, fal sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında adam boğazını kesmek kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, prestij kazanacağına yorulur.

Kahve falında çocuğunu boğazını kesmek çok kötü günler geçireceğine, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına delalettir.

Kahve falında kızının boğazını kesmek tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine alamet eder.

Kahve falında bıçakla boğazını kesmek ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir