AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşiyle yağmurda ıslanmak

Kahve falında eşiyle yağmurda ıslanmak

Kahve falında eşiyle yağmurda ıslanmak sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, yol alacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, ailesinden hayır göreceğine, evine haciz geleceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşiyle yağmurda ıslanmak gördüyseniz:

  • Ani değişiklikler aslında sizin için üstü kapalı şekilde şanslı durumların oluşması anlamına geliyor olabilir.

Kahve falında eşinin yağmurda ıslandığını görmek çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşiyle yağmurda ıslanmak hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yağmur suyuyla ıslanmak hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına alamet eder.

Kahve falında biriyle yağmurda ıslanmak kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmurda birinin ıslandığını görmek konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine alamet eder.

Kahve falında şiddetli yağmurda ıslanmak yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına tabir olunur.

Kahve falında yağmura ıslanmak konfor içinde yaşayacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında gelinlikle yağmurda ıslanmak ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir