AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmurda birinin ıslandığını görmek

Kahve falında yağmurda birinin ıslandığını görmek

Kahve falında yağmurda birinin ıslandığını görmek kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında yağmurda birinin ıslandığını gördüyseniz:

  • Affedici olmaya çalışın.

Kahve falında yağmur suyuyla ıslanmak sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine yorulur.

Kahve falında yağmurda ıslanmak karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, makamının artacağına yorulur.

Kahve falında yağmurdan ıslandığını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına işarettir.

Kahve falında gelinlikle yağmurda ıslanmak kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, aksi şekilde daha da kamçılayacağına delalet eder.

Kahve falında yağmurda birinin ıslandığını görmek girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına yorulur.

Kahve falında yağmur yağıp ıslanmak bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağmura ıslanmak kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında yağmur yağması ve ıslanmak yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir