AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle yağmurda ıslanmak

Kahve falında biriyle yağmurda ıslanmak

Kahve falında biriyle yağmurda ıslanmak kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra fal sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine alamet eder.

Kahve falında biriyle yağmurda ıslanmak gördüyseniz:

  • Karşıt fikirli kişilerin fikirlerine karşı çıkmanız durumunda, rötarlar, engeller, duygusal müdahaleler söz konusu olabilir.

Kahve falında yağmurdan ıslanmak işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle yağmurda ıslanmak kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşiyle yağmurda ıslanmak hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yağmurda ıslanmak kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yağmur altında ıslanmak bolluğun ve verimin de artacağına, durgun giden işlerin açılacağına alamet eder.

Kahve falında yağmurda çok ıslanmak keyfin ve geçimin kalmayacağına, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında biriyle yağmurda ıslanmak kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına tabir olunur.

Kahve falında sağanak yağmurda ıslanmak ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir