AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmura ıslanmak

Kahve falında yağmura ıslanmak

Kahve falında yağmura ıslanmak üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yağmura ıslanmak gördüyseniz:

  • Elde etmek için çok uğraştığınız konular daha zevkli bir hal alabilir.

Kahve falında arkadaşının yağmurda ıslandığını görmek haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına delalet eder.

Kahve falında yağmurda ıslanmak eline haram para geçeceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sağanak yağmurda ıslanmak kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine inanılır.

Kahve falında eşinin yağmurda ıslandığını görmek başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, bol hayır duası alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağmurda çok ıslanmak kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, uykusuz geceler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yağmur altında ıslanmak eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine işaret eder.

Kahve falında birinin yağmurda ıslandığını görmek yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyle yağmurda ıslanmak yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir