AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmur suyuyla ıslanmak

Kahve falında yağmur suyuyla ıslanmak

Kahve falında yağmur suyuyla ıslanmak gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, her şeyin iyiye doğru gideceğine, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, mesleğinde çok başarılı olacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına delalet eder.

Kahve falında yağmur suyuyla ıslanmak gördüyseniz:

  • Acil hareket arzusu sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında yağmur suyuyla ıslanmak refaha erişileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağmur suyunda ıslanmak yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle yağmurda ıslanmak sevilen bir kişiye yardım edileceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine inanılır.

Kahve falında birinin yağmurda ıslandığını görmek bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine işarettir.

Kahve falında yağmur yağdığını ve ıslandığını görmek keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine inanılır.

Kahve falında gece yağmurda ıslanmak her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle yağmurda ıslanmak işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına işarettir.

Kahve falında yağmurda ıslanmak koşmak varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir