AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin yağmurda ıslandığını görmek

Kahve falında eşinin yağmurda ıslandığını görmek

Kahve falında eşinin yağmurda ıslandığını görmek aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine işaret eder.

Kahve falında eşinin yağmurda ıslandığını gördüyseniz:

  • Pazarlık yapılması ya da uzlaşılması gereken konularda ısrarcı davranma riskiniz var, zarafeti elden bırakmamaya çalışmalısınız.

Kahve falında eşinin yağmurda ıslandığını görmek hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında eşiyle yağmurda ıslanmak yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, özlemlerini bitireceğine rivayet eder.

Kahve falında yağmurda sırılsıklam ıslanmak ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmurda ıslanmak koşmak işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yağmur yağıp ıslanmak uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, aynı karşılığı alamayacağına alamet eder.

Kahve falında nisan yağmurunda ıslanmak eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına alamet eder.

Kahve falında yağan yağmurda ıslandığını görmek hayırlı insanlar ile tanışılacağına, Allah’ın sevgili kullarından olduğuna yorulur.

Kahve falında yağan yağmurda ıslanmak kendisini işine veremeyeceğine, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir