AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlikle yağmurda ıslanmak

Kahve falında gelinlikle yağmurda ıslanmak

Kahve falında gelinlikle yağmurda ıslanmak ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında gelinlikle yağmurda ıslanmak gördüyseniz:

  • Sırlarınızı kendinize saklamalısınız.

Kahve falında gelinlikle yağmurda ıslanmak sorunlarının çözüleceğine, dolayısıyla geleceğine değer katacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yağmur yağdığını ve ıslandığını görmek rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle yağmurda ıslanmak ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağmurda ayaklarının ıslandığını görmek ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına işarettir.

Kahve falında birinin yağmurda ıslandığını görmek sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine inanılır.

Kahve falında yağmurda birinin ıslandığını görmek Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında yağan yağmurda ıslanmak çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına delalettir.

Kahve falında yağan yağmurda ıslandığını görmek kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir