AnaSayfa / Genel / Kahve falında şiddetli yağmurda ıslanmak

Kahve falında şiddetli yağmurda ıslanmak

Kahve falında şiddetli yağmurda ıslanmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, yeni hobiler edinileceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına inanılır.

Kahve falında şiddetli yağmurda ıslanmak gördüyseniz:

  • Daha olumlu konuşmanız durumun gerektirdiğinden daha olumlu sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında şiddetli yağmurda ıslanmak iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında şiddetli yağmur altında ıslanmak mutlu bir evliliğe, nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şiddetli yağmur yağması görmek emeklerinin karşılığını bulacağına, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına işarettir.

Kahve falında şiddetli yağmur ve sel görmek özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına alamet eder.

Kahve falında şiddetli yağmur yağdığını görmek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarıları ile konuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok şiddetli yağmur görmek zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına yorulur.

Kahve falında şiddetli yağmura yakalanmak bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şiddetli yağmurdan kaçmak evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir