AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşiyle tartışmak

Kahve falında eşiyle tartışmak

Kahve falında eşiyle tartışmak moralin ve keyfin yerine geleceğine, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, yollarını ayıracağına, Allah yolunda ilerleyeceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına tabir olunur.

Kahve falında eşiyle tartışmak gördüyseniz:

  • Belli konulara yaklaşımlarınızı gözden geçirmeniz gerekebilir.

Kahve falında eşiyle telefonda tartışmak sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına inanılır.

Kahve falında eski eşiyle tartışmak eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine yorulur.

Kahve falında eşiyle tartışmak aydınlık bir döneme girileceğine, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında eski eşle tartışmak işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, boş yere korku duyulacağına işaret eder.

Kahve falında bir bayanla tartışmak hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, birçok konuda daha dikkatli olunacağına inanılır.

Kahve falında anneyle tartışmak yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığın bir kadınla tartışmak işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında birkaç kişiyle tartışmak onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir