AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyle tartışmak

Kahve falında anneyle tartışmak

Kahve falında anneyle tartışmak büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, rahat edeceğine ve huzur duyacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine alamet eder.

Kahve falında anneyle tartışmak gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız değişiklikler ya da evinizle ilgili atacağınız adımlar yaşam standartlarınızı yükseltmenizi sağlayabilir.

Kahve falında ölmüş annesiyle tartışmak aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anne ve babayla tartışmak bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında annemle tartışmak tüm kederinin uçup gideceğine, mutlu ilişkiler kuracağına delalet eder.

Kahve falında üvey anneyle tartışmak çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine delalet eder.

Kahve falında anneyle tartışmak herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına inanılır.

Kahve falında annesiyle tartışmak fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine alamet eder.

Kahve falında anne babayla tartışmak büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, sevinç ve sürura tabir olunur.

Kahve falında anne tartışmak zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir