AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın bir kadınla tartışmak

Kahve falında tanımadığın bir kadınla tartışmak

Kahve falında tanımadığın bir kadınla tartışmak kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, heveslerinin biteceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, imkânlarının azalacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında tanımadığın bir kadınla tartışmak gördüyseniz:

  • İstediğiniz sonuçları elde edemeseniz bile, planlarınızı ortaya koyabilecek diğer bir yol bulabilirsiniz.

Kahve falında tanımadığın bir kadınla tartışmak rızkın günden güne genişleyeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında tanımadığı biriyle tartışmak aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, sorunların günden güne daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birisiyle tartışmak çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, hayallerinin yıkılacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığın biriyle tartışmak gönül işlerinden mutluluk bulacağına, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine rivayet eder.

Kahve falında yaşlı bir kadınla tartışmak işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında bir kadınla tartışmak yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamile kadınla tartışmak bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yaşlı kadınla tartışmak gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir