AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski eşle tartışmak

Kahve falında eski eşle tartışmak

Kahve falında eski eşle tartışmak borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, güzel ve mutlu günler yaşayacağına, evlilik yolunda bir adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, planların sarkacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine delalet eder.

Kahve falında eski eşle tartışmak gördüyseniz:

  • Uzun bir süreden beri yanınızdan uzaklaşmış olan bir dostunuzun tekrar geri dönmesi, onun tavsiyelerinden veya vereceği bilgilerden yararlanmanız olasıdır.

Kahve falında eski eşiyle tartışmak çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına işarettir.

Kahve falında eski eşle tartışmak karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına yorulur.

Kahve falında eşiyle telefonda tartışmak hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında eşiyle tartışmak düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle telefonda tartışmak kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, sevdiklerinin hep yanında kalacağına inanılır.

Kahve falında eski patronla tartışmak büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgili tartışmak iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle tartışmak sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir