AnaSayfa / Genel / Kahve falında birkaç kişiyle tartışmak

Kahve falında birkaç kişiyle tartışmak

Kahve falında birkaç kişiyle tartışmak kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birkaç kişiyle tartışmak gördüyseniz:

  • Herşeyi abartılı olarak ele alma eğilimindesiniz.

Kahve falında birkaç kişiyle tartışmak kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına yorulur.

Kahve falında birkaç kişinin öldüğünü görmek kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birkaç kişi öldürmek sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kazançlı işler yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birkaç kişiyi bıçaklamak unutulan bir sorunun başa bela olacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında birkaç kişiyi öldürmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birkaç kişiyle evlenmek farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine alamet eder.

Kahve falında birkaç kişiyi dövmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında birkaç kişi görmek büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir