AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski eşiyle tartışmak

Kahve falında eski eşiyle tartışmak

Kahve falında eski eşiyle tartışmak yeni bir şehre yerleşileceğine, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, hem de çok üzüleceğine, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında eski eşiyle tartışmak gördüyseniz:

  • Lüzumsuz konularla vakit kaybetmelisiniz.

Kahve falında eski eşiyle tartışmak hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, hastalıklarını yeneceğine inanılır.

Kahve falında eski eşle tartışmak düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşiyle tartışmak gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşiyle telefonda tartışmak alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski patronla tartışmak dertlerine derman arayacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyle tartışmak uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgili tartışmak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi tartışmak attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, yaşam kolaylığı içine gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir