AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir bayanla tartışmak

Kahve falında bir bayanla tartışmak

Kahve falında bir bayanla tartışmak çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına yorulur.

Kahve falında bir bayanla tartışmak gördüyseniz:

  • Herkesin güçlü ya da bilgili olduğu konular var.

Kahve falında bir bayanla tartışmak ticarette ilerleyeceğine, rahat bir nefes alınacağına alamet eder.

Kahve falında bayanla tartışmak hidayete erip huzuru bulacağına, güzel işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küs olduğun biriyle tartışmak en yukarılara çıkacağına, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir adamla tartışmak ondan şifa göreceğine, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında sürekli biriyle tartışmak eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, sahip olunan gücün kaybedileceğine işaret eder.

Kahve falında dayısıyla tartışmak elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına delalettir.

Kahve falında konuşmadığın biriyle tartışmak bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında sevdiği biriyle tartışmak son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir