AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşiyle telefonda tartışmak

Kahve falında eşiyle telefonda tartışmak

Kahve falında eşiyle telefonda tartışmak düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, sağlığın da bozulacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşiyle telefonda tartışmak gördüyseniz:

  • Seyahat esnasında romantik fırsatlar yakalama ihtimaliniz var.

Kahve falında eşiyle telefonda tartışmak sorunların aşılacağına, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle telefonda tartışmak verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine alamet eder.

Kahve falında telefonda biriyle tartışmak hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına yorulur.

Kahve falında telefonla tartışmak çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, kalabalık aile toplantılarına katılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında telefonda tartışmak borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında biriyle telefonda tartışmak çok büyük başarılar elde edileceğine, ancak fal sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına yorulur.

Kahve falında eski eşiyle tartışmak ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşiyle tartışmak çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir