AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşiyle cinsi münasebette bulunmak

Kahve falında eşiyle cinsi münasebette bulunmak

Kahve falında eşiyle cinsi münasebette bulunmak boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, bir sebeple işsiz kalınacağına, yollarının açılacağına, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşiyle cinsi münasebette bulunmak gördüyseniz:

  • Anlamadığınız şeyleri sormalısınız.

Kahve falında eşiyle cinsi münasebette bulunmak yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kocasıyla cinsi münasebette bulunmak rahata kavuşmaya, planların tutmayacağına yorulur.

Kahve falında köpekle cinsi münasebette bulunmak hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına yorulur.

Kahve falında bir kadınla cinsi münasebette bulunmak sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına delalet eder.

Kahve falında bir erkekle cinsi münasebette bulunmak para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına delalet eder.

Kahve falında kocayla cinsi münasebette bulunmak maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında biriyle cinsi münasebette bulunmak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyle cinsi münasebette bulunmak engel tanımayan biri olacağına, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir