AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkekle cinsi münasebette bulunmak

Kahve falında bir erkekle cinsi münasebette bulunmak

Kahve falında bir erkekle cinsi münasebette bulunmak işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine işarettir.

Kahve falında bir erkekle cinsi münasebette bulunmak gördüyseniz:

  • Tam olarak formüle etmeden önce planlarınızı detaylı olarak diğerleriyle paylaşmamanızda fayda var.

Kahve falında bir erkekle cinsi münasebette bulunmak duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine rivayet eder.

Kahve falında kadın kadına cinsi münasebette bulunmak çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına tabir olunur.

Kahve falında biriyle cinsi münasebette bulunmak hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köpekle cinsi münasebette bulunmak rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, duygularının ön plana çıkacağına delalet eder.

Kahve falında kocasıyla cinsi münasebette bulunmak içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında ölüyle cinsi münasebette bulunmak geçmişi unutup geleceğine, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına yorulur.

Kahve falında eşiyle cinsi münasebette bulunmak çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına yorulur.

Kahve falında kocayla cinsi münasebette bulunmak sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir