AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpekle cinsi münasebette bulunmak

Kahve falında köpekle cinsi münasebette bulunmak

Kahve falında köpekle cinsi münasebette bulunmak ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köpekle cinsi münasebette bulunmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı dile getirmeniz durumunda karşıt görüşlerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında köpekle cinsi münasebette bulunmak aileye büyük bir ev alınacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına alamet eder.

Kahve falında kocayla cinsi münasebette bulunmak ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, hayatının karışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kadınla cinsi münasebette bulunmak çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, sorunların zor bir durum yaşatacağına işarettir.

Kahve falında kocasıyla cinsi münasebette bulunmak işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşiyle cinsi münasebette bulunmak kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına yorulur.

Kahve falında ölüyle cinsi münasebette bulunmak içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında biriyle cinsi münasebette bulunmak böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadın kadına cinsi münasebette bulunmak ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, feraha ermeye alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir