AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle cinsi münasebette bulunmak

Kahve falında biriyle cinsi münasebette bulunmak

Kahve falında biriyle cinsi münasebette bulunmak kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, geçim sıkıntısı yaşanılacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında biriyle cinsi münasebette bulunmak gördüyseniz:

  • Özel veya iş hayatınızda ek görev veya sorumluluklar söz konusu olabilir.

Kahve falında ölüyle cinsi münasebette bulunmak bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kocasıyla cinsi münasebette bulunmak hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına işarettir.

Kahve falında bir kadınla cinsi münasebette bulunmak iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında eşiyle cinsi münasebette bulunmak hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında biriyle cinsi münasebette bulunmak parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köpekle cinsi münasebette bulunmak zahmete ve derde düşeceğine, yüzünü güldürecek bir haber alacağına işaret eder.

Kahve falında kadın kadına cinsi münasebette bulunmak sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına tabir olunur.

Kahve falında kocayla cinsi münasebette bulunmak iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir