AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocayla cinsi münasebette bulunmak

Kahve falında kocayla cinsi münasebette bulunmak

Kahve falında kocayla cinsi münasebette bulunmak ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, gelirinin giderinden fazla olacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocayla cinsi münasebette bulunmak gördüyseniz:

  • Kalabalık eğlence yerlerinde bulunabilirsiniz.

Kahve falında kocayla cinsi münasebette bulunmak içinden çıkılmaz bir hal alacağına, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocasıyla cinsi münasebette bulunmak sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine işaret eder.

Kahve falında eşiyle cinsi münasebette bulunmak büyük üzüntüler yaşayabileceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına delalettir.

Kahve falında kadın kadına cinsi münasebette bulunmak elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında köpekle cinsi münasebette bulunmak çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kadınla cinsi münasebette bulunmak bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında bir erkekle cinsi münasebette bulunmak kafasının boşalacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüyle cinsi münasebette bulunmak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir