AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadınla cinsi münasebette bulunmak

Kahve falında bir kadınla cinsi münasebette bulunmak

Kahve falında bir kadınla cinsi münasebette bulunmak sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, attığı her adımı düşüneceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine işarettir.

Kahve falında bir kadınla cinsi münasebette bulunmak gördüyseniz:

  • Karşı koymak veya kılınızı dahi kıpırdatmamak yerine, kibarca istenileni yapma çabanız yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında bir kadınla cinsi münasebette bulunmak üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, endişeli durumların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadın kadına cinsi münasebette bulunmak prestij kaybı yaşanacağına, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine yorulur.

Kahve falında kocasıyla cinsi münasebette bulunmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpekle cinsi münasebette bulunmak ahiret inancına göre yaşanacağına, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına delalet eder.

Kahve falında kocayla cinsi münasebette bulunmak sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine yorulur.

Kahve falında eşiyle cinsi münasebette bulunmak destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine inanılır.

Kahve falında bir erkekle cinsi münasebette bulunmak çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyle cinsi münasebette bulunmak onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir