AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasıyla cinsi münasebette bulunmak

Kahve falında kocasıyla cinsi münasebette bulunmak

Kahve falında kocasıyla cinsi münasebette bulunmak herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, çözüm yolları bulamayacağına, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine yorulur.

Kahve falında kocasıyla cinsi münasebette bulunmak gördüyseniz:

  • Yeni şeylere başlamak, insanlardan bazı şeyler istemek veya yeni projeleri yürürlüğe koymak gibi şeylerden kaçınmalı, bunun yerine elinizde olanları düzeltmeye, tamamlamaya gayret etmelisiniz.

Kahve falında kocasıyla cinsi münasebette bulunmak hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kocayla cinsi münasebette bulunmak insanlara olan güvenini kaybedeceğine, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına yorulur.

Kahve falında köpekle cinsi münasebette bulunmak üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kadınla cinsi münasebette bulunmak hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadın kadına cinsi münasebette bulunmak oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına rivayet eder.

Kahve falında bir erkekle cinsi münasebette bulunmak rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşiyle cinsi münasebette bulunmak kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında biriyle cinsi münasebette bulunmak iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir