AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyle cinsi münasebette bulunmak

Kahve falında ölüyle cinsi münasebette bulunmak

Kahve falında ölüyle cinsi münasebette bulunmak kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, fal sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, şartlarının da zenginleşeceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, gülmeye hasret kalacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyle cinsi münasebette bulunmak gördüyseniz:

  • Hukuki, kurumsal, kuralları içeren veya finansal konulara çok dikkat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında ölüyle cinsi münasebette bulunmak işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında biriyle cinsi münasebette bulunmak iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına işaret eder.

Kahve falında bir kadınla cinsi münasebette bulunmak dünya malı edineceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocayla cinsi münasebette bulunmak eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında eşiyle cinsi münasebette bulunmak hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, solan yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında köpekle cinsi münasebette bulunmak onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, kara bulutların ve melanetin dağılacağına delalet eder.

Kahve falında kadın kadına cinsi münasebette bulunmak verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında bir erkekle cinsi münasebette bulunmak aşının da çoğalacağına, iyilik görüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir