AnaSayfa / Genel / Kahve falında esir olmak

Kahve falında esir olmak

Kahve falında esir olmak maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, fal sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere işaret etmektedir.

Kahve falında esir olmak gördüyseniz:

  • Sizden faydalanmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında savaşta esir düşmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine inanılır.

Kahve falında birinin esiri olmak bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine yorulur.

Kahve falında esir almak işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında teröristler tarafından esir alınmak evinin geçiminin zorlaşacağına, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında birini esir almak ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düşmana esir düşmek zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine inanılır.

Kahve falında esir tutulmak büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında esir kurtarmak maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir