AnaSayfa / Genel / Kahve falında esir tutulmak

Kahve falında esir tutulmak

Kahve falında esir tutulmak huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, dostlardan zarar görüleceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına delalettir.

Kahve falında esir tutulmak gördüyseniz:

  • Duygularınız doğru yönde ilerlemenize engel olabilir, buna izin vermeyin.

Kahve falında esir tutulmak daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine delalettir.

Kahve falında evde esir tutulmak huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına delalettir.

Kahve falında esir tutulduğunu görmek kişinin tek başına kalacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında düşmana esir düşmek daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine işaret eder.

Kahve falında esir olmaktan kurtulmak eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında esir düşüp kurtulmak umutlarının da tükeneceğine, ardından sevinçli bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında teröriste esir düşmek özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine işaret eder.

Kahve falında birini esir almak kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir