AnaSayfa / Genel / Kahve falında teröristler tarafından esir alınmak

Kahve falında teröristler tarafından esir alınmak

Kahve falında teröristler tarafından esir alınmak kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, tüm keyfinin kaçacağına, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine delalettir.

Kahve falında teröristler tarafından esir alınmak gördüyseniz:

  • Neyse ki koruma altındasınız.

Kahve falında teröristler tarafından esir alınmak rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, bir anda atılıma geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düşman tarafından esir alınmak bereket ve zenginlik olacağına, işlerinde bereket olacağına delalet eder.

Kahve falında askerler tarafından esir alınmak iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında esir alınmak kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında teröristler tarafından rehin alınmak şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, kara bulutların ve melanetin dağılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında teröriste esir düşmek aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine yorulur.

Kahve falında teröristlere esir düşmek yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında teröristlerce rehin alınmak bereketin ve verimin olacağına, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir