AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin esiri olmak

Kahve falında birinin esiri olmak

Kahve falında birinin esiri olmak kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin esiri olmak gördüyseniz:

  • İlk önce, ailenizden kişilere yardımcı olmalı ya da geleceğinizi düşünerek para harcamalısınız.

Kahve falında esir almak kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında esir asker görmek çalışmaların bol kazanç getireceğine, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında düşman tarafından esir alınmak eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında esir olmak ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, evlatlarından hayır bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşman askerine esir düşmek borçların ödeneceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında düşmana esir düşmek daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına delalet eder.

Kahve falında düşmanı esir almak geçineceğine, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin esiri olmak kolaylıklara kavuşacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir