AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmana esir düşmek

Kahve falında düşmana esir düşmek

Kahve falında düşmana esir düşmek hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, hayallerindeki insanla karşılaşacağına, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, bilgi ile donanacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında düşmana esir düşmek gördüyseniz:

  • Artık işe yaramayan rutin iş veya konularda değişiklik yapmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında düşman askerine esir düşmek kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında düşmana esir düşmek aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına işaret eder.

Kahve falında düşman tarafından esir alınmak insanlarla karşı karşıya geleceğine, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düşmana esir olmak zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düşmanı esir almak arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında askerde esir düşmek ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında savaşta esir düşmek özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında teröristlere esir düşmek çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir