AnaSayfa / Genel / Kahve falında esir kurtarmak

Kahve falında esir kurtarmak

Kahve falında esir kurtarmak rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, yakın akrabadan gelecek habere rivayet etmektedir.

Kahve falında esir kurtarmak gördüyseniz:

  • Samimiyetten uzak jestler söz konusu olabilir.

Kahve falında esir kurtarmak sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında esirlikten kaçmak hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, işinde başarılı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında askerde esir düşmek çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında esir alınmak bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına delalettir.

Kahve falında teröristler tarafından esir alınmak nefsini terbiye etmeyi başaracağına, kendisine kızacağına alamet etmektedir.

Kahve falında savaşta esir olmak üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza inanılır.

Kahve falında esir düşüp kurtulmak gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine rivayet eder.

Kahve falında askerler tarafından esir alınmak aralarındaki iletişimin bozulacağına, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir