AnaSayfa / Genel / Kahve falında esir almak

Kahve falında esir almak

Kahve falında esir almak kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, rahatının da yerine geleceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında esir almak gördüyseniz:

  • Yaşca büyük yakınlar veya çocuklarla ilgili konularda duygular yükselebilir.

Kahve falında birini esir almak çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine inanılır.

Kahve falında teröristlere esir düşmek hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına delalet eder.

Kahve falında esir alındığını görmek büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına işarettir.

Kahve falında düşmanı esir almak geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında esir kurtarmak büyük atılımlarda bulunacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında esir alınmak hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında esir olmak yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına tabir olunur.

Kahve falında savaşta esir olmak başarısızlığı karşısında yıkılacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir