AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini esir almak

Kahve falında birini esir almak

Kahve falında birini esir almak dileklerinin yerine geleceğine, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, yenileneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini esir almak gördüyseniz:

  • Gelişmelere karşı iyi bir ritm anlayışına sahipsiniz.

Kahve falında esir kurtarmak sıkıntılarına ortak olacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Kahve falında askerler tarafından esir alınmak sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, maddi gücünü kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında savaşta esir olmak rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına işaret eder.

Kahve falında askerde esir düşmek aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında esir düşüp kurtulmak hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına işarettir.

Kahve falında esir alındığını görmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına alamet eder.

Kahve falında teröriste esir düşmek itibarını zedeleyeceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine delalet eder.

Kahve falında düşmana esir olmak sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir