AnaSayfa / Genel / Kahve falında savaşta esir düşmek

Kahve falında savaşta esir düşmek

Kahve falında savaşta esir düşmek yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, yönlendireceğine, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, yokluk ve fakirlik içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında savaşta esir düşmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda sürprizlerle karşılaşabilirsiniz veya sürpriz yapabilirsiniz.

Kahve falında savaşta esir düşmek iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında savaşta esir olmak iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında askerde esir düşmek başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, kazancının da eksilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında teröriste esir düşmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, sevinçli ve güzel bir haber almaya işaret eder.

Kahve falında teröristlere esir düşmek sermayesini kaybedeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşman askerine esir düşmek itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, yokluk çekeceğine yorulur.

Kahve falında düşmana esir düşmek işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında düşmanı esir almak istenmeyen olayların yaşanacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir