AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesinin ayağını öpmek

Kahve falında annesinin ayağını öpmek

Kahve falında annesinin ayağını öpmek işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, fal sahibini savunanların ise çok sevineceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, bazı sırların açığa çıkacağına, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine yorulur.

Kahve falında annesinin ayağını öpmek gördüyseniz:

  • Diğerlerini değiştirmeye çalışmamalı kişisel gelişiminize ağırlık vermelisiniz.

Kahve falında annesinin ayağını öpmek isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annenin ayağının altını öpmek borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında anne ayağını öpmek elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine yorulur.

Kahve falında anne ayağı öpmek hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annenin ayağını öpmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü ayağını öpmek mal veya dünyalığına gelecek zarara, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilinin ayaklarını öpmek başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve falı kapatan kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında ölünün ayaklarını öpmek yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, gelirinin de garanti altında olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir