AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne ayağı öpmek

Kahve falında anne ayağı öpmek

Kahve falında anne ayağı öpmek çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve fal sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına alamet eder.

Kahve falında anne ayağı öpmek gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda çözüm olabileceğine veya ilerleme sağlayacağına inandığınız fikirleriniz olabilir.

Kahve falında annenin ayağını öpmek iş hayatında sorun yaşanacağına, manevi olarak huzur içinde olacağına işarettir.

Kahve falında anne ayağını öpmek sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anne ayağı öpmek çok başarılı olacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında annenin ayağının altını öpmek yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında annesinin ayağını öpmek bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkeğin ayağını öpmek çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bayan ayağı öpmek rahat bir hayata adım atacağına, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına delalettir.

Kahve falında başkasının ayağını öpmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir