AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü ayağını öpmek

Kahve falında ölü ayağını öpmek

Kahve falında ölü ayağını öpmek hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, ibadetlerini de aksatmayacağına, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, her zaman evlatlarına destek olacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü ayağını öpmek gördüyseniz:

  • Geceye doğru baskı altında, engellenmiş, sınırlandırılmış veya huzursuz hissedebiliriz veya artan işler ya da yükler bizi yorabilir.

Kahve falında ölünün ayağını öpmek tüm kederinin uçup gideceğine, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına inanılır.

Kahve falında ölünün ayağının altını öpmek kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, ağız tadının da hep yerinde kalacağına yorulur.

Kahve falında ölünün ayaklarını öpmek eğlenceli ortamlara gireceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine yorulur.

Kahve falında ölü ayağını öpmek borçların gittikçe artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü ayağı öpmek ticarette ilerleyeceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine inanılır.

Kahve falında bebeğin ayağını öpmek kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında annesinin ayağını öpmek birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında el ayak öpmek diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir