AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin ayaklarını öpmek

Kahve falında sevgilinin ayaklarını öpmek

Kahve falında sevgilinin ayaklarını öpmek Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, bazen işsiz ve aşsız kalacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin ayaklarını öpmek gördüyseniz:

  • Karşı taraf kendi çıkarları için, sizden fayda sağlamaya çalışabilir.

Kahve falında sevgilinin ayağını öpmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilinin ayaklarını öpmek hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadının ayağını öpmek doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında ölünün ayağının altını öpmek herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin ayağının altını öpmek huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında eşinin ayağını öpmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğin ayağını öpmek vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, maddi durum kötü ise zengin olunacağına yorulur.

Kahve falında ayak altı öpmek sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir