AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün ayaklarını öpmek

Kahve falında ölünün ayaklarını öpmek

Kahve falında ölünün ayaklarını öpmek daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, kazancını büyük miktarda arttıracağına, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan fal sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında ölünün ayaklarını öpmek gördüyseniz:

  • Duygularınızı kendinize saklamanızda fayda var.

Kahve falında ölü ayağını öpmek sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, ana baba dualarının alınacağına tabir olunur.

Kahve falında ölünün ayağının altını öpmek isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün ayaklarını öpmek böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında ölünün ayağını öpmek yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında ölü ayağı öpmek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kadının ayağını öpmek rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına yorulur.

Kahve falında sevgilinin ayağını öpmek gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, endişeli durumların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında anne ayağı öpmek mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, sıkıntılarının hafifleyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir