AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin ayağını öpmek

Kahve falında annenin ayağını öpmek

Kahve falında annenin ayağını öpmek maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, helal ve geniş rızık elde edeceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, güzel işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında annenin ayağını öpmek gördüyseniz:

  • Bazı bilgileri, delilleri ya da ipuçlarını görmezden gelmeye çalışan kişiler akıllı bahaneler üretebilir.

Kahve falında anne ayağı öpmek çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında annesinin ayağını öpmek yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anne ayağını öpmek stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına rivayet eder.

Kahve falında annenin ayağını öpmek işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, hastalar için şifaya yorumlanan fal, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine delalet eder.

Kahve falında annenin ayağının altını öpmek sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında babanın ayağını öpmek sözlerinden çıkmayacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Kahve falında ayağın altını öpmek çok dikkat çekeceğine, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında eşinin ayağını öpmek söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir