AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin ayağının altını öpmek

Kahve falında annenin ayağının altını öpmek

Kahve falında annenin ayağının altını öpmek aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine rivayet eder.

Kahve falında annenin ayağının altını öpmek gördüyseniz:

  • En azından onlar tarafından önemsenmediğinizi hissederek bozulabilirsiniz.

Kahve falında annenin ayağının altını öpmek yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anne ayağını öpmek iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annenin ayağını öpmek ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına inanılır.

Kahve falında annesinin ayağını öpmek dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anne ayağı öpmek her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında ölünün ayağının altını öpmek tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, işlerin yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında ayak altını öpmek başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayağın altını öpmek elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir