AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne ayağını öpmek

Kahve falında anne ayağını öpmek

Kahve falında anne ayağını öpmek alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anne ayağını öpmek gördüyseniz:

  • Evinizi veya kariyerinizi ilgilendiren konular ön plana çıkıyor.

Kahve falında annesinin ayağını öpmek hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine yorulur.

Kahve falında anne ayağı öpmek malını ve parasını sağlama alacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anne ayağını öpmek uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, ardından sevinçli bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annenin ayağını öpmek keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında annenin ayağının altını öpmek bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölen birinin ayaklarını öpmek ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına işarettir.

Kahve falında bir kızın ayağını öpmek sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına delalettir.

Kahve falında ölünün ayaklarını öpmek aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir