AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin yüzüne tükürmek

Kahve falında eşinin yüzüne tükürmek

Kahve falında eşinin yüzüne tükürmek musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, kötü bir habere veya tehlikeye, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinin yüzüne tükürmek gördüyseniz:

  • Taşınma ya da yaşadığınız yerde değişiklik söz konusu olabilir.

Kahve falında eşinin yüzüne tükürmek fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzüme tükürdüğünü görmek elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine rivayet eder.

Kahve falında insan yüzüne tükürmek onuruna ve şerefine leke süreceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının yüzüne tükürmek her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şeytanın yüzüne tükürmek tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına yorulur.

Kahve falında adamın yüzüne tükürmek kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düşmanın yüzüne tükürmek toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annenin yüzüne tükürmek kötü düşmana, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir