AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yüzüme tükürdüğünü görmek

Kahve falında birinin yüzüme tükürdüğünü görmek

Kahve falında birinin yüzüme tükürdüğünü görmek başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, tüm planların zamanında neticeleneceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzüme tükürdüğünü gördüyseniz:

  • Yakında, belli konularda hızla karar vermenizi sağlayabilecek bilgilere ulaşabilirsiniz.

Kahve falında kocanın yüzüne tükürmek kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün yüzüne tükürmek elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzüne tükürdüğünü görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının yüzüne tükürmek Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına yorulur.

Kahve falında annesinin yüzüne tükürmek sorunların bu sayede aşılacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin yüzüne tükürmek ferah düzeyinin yükseleceğine, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının yüzüne tükürmek gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında düşmanın yüzüne tükürmek meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir