AnaSayfa / Genel / Kahve falında adamın yüzüne tükürmek

Kahve falında adamın yüzüne tükürmek

Kahve falında adamın yüzüne tükürmek aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, fesatlıklar içinde kalınacağına, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına delalet eder.

Kahve falında adamın yüzüne tükürmek gördüyseniz:

  • Sizden farklı düşünen kişilerle biraraya gelmenizi ya da bazı şeyleri farklı ele almanızı sağlayacak aktivitelerde bulunmalısınız.

Kahve falında adamın yüzüne tükürmek çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının yüzüne tükürmek eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine inanılır.

Kahve falında insan yüzüne tükürmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, elindekileri kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında erkeğin yüzüne tükürmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şeytanın yüzüne tükürmek maddi olarak kötü bir karara varılacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine rivayet eder.

Kahve falında düşmanın yüzüne tükürmek bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzüne tükürdüğünü görmek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına rivayet eder.

Kahve falında birini yüzüne tükürmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve fal sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, sorunlarını halletmeyi başaracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir