AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının yüzüne tükürmek

Kahve falında başkasının yüzüne tükürmek

Kahve falında başkasının yüzüne tükürmek arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, hastalıkların biteceğine, bir sebeple çok üzüleceğine, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, fal sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının yüzüne tükürmek gördüyseniz:

  • Kafa karışıklıkları ya da genel anlamda karışıklıklar söz konusu olabilir.

Kahve falında başkasının yüzüne tükürmek başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzüne tükürmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına delalettir.

Kahve falında oğlunun yüzüne tükürmek işlerin çok büyümeyeceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının yüzüne tükürmek sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında yüzüne tükürdüğünü görmek borçlanarak bazı işlere atılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında bir erkeğin yüzüne tükürmek kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında annenin yüzüne tükürmek ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına delalet eder.

Kahve falında bir insanın yüzüne tükürmek bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir